Tapahtuma INFO

22.8.-28.8.2021

Tältä sivulta saat yleiskuvan mitä kaikkea City Mahattomassa voi tapahtua! Ohjelma on vuodelta 2021. Vuoden 2023 julkaistaan myöhemmin. 

Voit varata viestivuorot helposti netissä, tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla prokesalahti@gmail.com

City mahattoman huippuhetkiä – ja katso mitä on tulossa!
Jukkapoika, Ilja Teppo & Juhani Lagerspetz! 

Viesti kulkee ja paljon muita tapahtumia: Paven muistokierros, juoksukoulu, kuutamomelontaa, kansankirkko, kateusilta, improteatteria, alakoululaisten kolme järviaiheista teemapäivää (musiikki, taide, käytäntö) sekä nuorten oma ilta ja yö Hellaniemessä.-

Monipuolinen Ohjelma

Kesälahti city mahattomassa viedään viestiä eri tavoin liikkuen yhtä jaksoisesti yli kuusi vuorokautta, ja ohessa ravitaan sielua monipuolisella kulttuuritarjonnalla.

Katso monipuolinen ohjelma alla. Ohjelma päivittyy tapahtumaan asti. 

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan, Kesälahdelle!

Pave Maijanen 2016

Muistokierros Sarvisalossa

su 22.8.2021 klo 12-16 Pave Maijasen muistokierros Sarvisalossa

Liikumme polkupyörillä tai jalan. Pavella oli Sarvisalossa kesäasunto ja matkalla saamme tutustua maisemiin, jotka olivat hänelle tärkeitä. Tällä tavoin kiitämme häntä ja hänen läheisiään Paven jättämästä musiikkiperinnöstä.

Lähtö klo 12 polkupyörillä Sovintolasta (Pyhäjärventie 8 Kesälahti) Sarvisaloon noin 10 km. Tapaamme muut kävellen tai autolla tulleet Vakkalahen ladolla (Astikkalantie 13) noin klo 13.

Lähtö klo 13 Vakkalahden ladolta jalkaisin ja pyörillä noin 5 km kävelylenkille Paven maisemiin, paikalliset jakavat muistojaan ja Astikkalan Marjatilalla on muistojen lisäksi myös mansikankasvatuksen esittelyä.

City Mahaton -passi 2021

Aiempien vuosien haastekampanjasta on luovuttu, ja sen tilalle on tullut kymmenen euron Kesälahti City Mahaton -passi. Passin hankkiminen on vapaaehtoista, hankkimalla passin tuet Pro Kesälahden arvokasta työtä Kesälahden kehittämiseksi. Passeja myymme Kesälahdella Sovintolassa City Mahattoman aikana ja verkkokaupassamme.

Passi sisältää osallistumisen 148 tunnin viesteihin sekä moniin sen oheistapahtumiin ­ – pois lukien järjestettävät maksulliset tapahtumat.  

Laaja järjestäjäjoukko

Tapahtuman järjestäminen on iso tempaus ja vaatii kaikilta järjestäjiltä ja vapaaehtoisilta talkoolaisilta aikaa ja tekemistä. Haluamme toivottaa pitäjämme vieraat lämpimästi tervetulleiksi Kesälahdelle. Talkoolaiset ovat jo loppukeväästä aloittaneet paikkojen kunnossapidon ja siivonneet yhdessä Kiteen kaupungin kanssa paikkoja meidän kaikkien iloksi. Huomasithan myös iloiset matot keltaisten penkkien edessä? Huhut kertovat, että on tulossa keltaisia linnunpönttöjäkin!!?? 

 

Ohjelma 2021

Kesälahti City Mahattoman 148 tunnin viestitapahtuman ohjelma päivittyy ja tarkentuu kokoajan mitä lähemmäs tapahtuman ajankohtaa tullaan. Tapahtuman hengessä on helposti aistittavissa pitäjän yhteisöllisyys ja vahva talkoohenki. Jokainen antaa oman panoksensa vieraittemme ja asukkaittemme eteen, koska haluamme kaikkien tuntevan olevansa tervetulleita. Haluamme kannustaa ihmisiä liikkumaan, kokemaan hienoja taide-elämyksiä ja rakentamaan ainutlaatuisia muistoja. Tervetuloa ihastumaan!

su 22.8 klo 8

Ensimmäinen tunnin pituinen viestivuoro lähtee taipaleelle. 

Edessä on 148 tunnin viesti. Viimeinen vuoro lähtee taipaleelle la 28.8.2021 klo 11.

Toivomme, että kaikki kynnelle kykenevät osallistuisivat viimeiselle tunnille.

su 22.8 klo 12

Pave Maijasen muistokierros. Kesto noin 4 tuntia (maksuton). Pyöräilijöiden yhteislähtö klo 12 Sovintolasta (Pyhäjärventie 8) Sarvisaloon, Astikkalan Vakkalahen Ladolle (Astikkalantie 13). Pyöräilymatka on noin 10 km.  Autoilla saapuvat tapaavat pyöräilijät Astikkalassa, Vakkalahen Ladolla ja sieltä lähdemme yhdessä kävelemään reilu 5 km:n pituista Paven muistokierrosta: Astikkalantie 13 – Sammalikonlahdentie – Sarvisalontie – Suitsantie – Nousialantie – Sarvisalontie – Astikkalantie 13).

Ainutlaatuinen ja varmaan ainutkertainen tapahtuma, jossa yhdessä muistelemme Pavea, kohtaamisia, tapahtumia ja samalla tutustumme Pavelle tärkeisiin paikkoihin ja elämään Sarvisalossa. Paikallisten kertomaa, video-esitys, jaettuja muistoja.

Astikkalassa on mahdollisuus osallistua marjatunneleiden viljelyesittelyyn ja Vakkalahen Ladolla kahvio on auki.

su 22.8 klo 18

Kansankirkko, Kesälahden kirkko, Taipaleentie 9 (maksuton). 

Jumalanpalveluksen pitää kirkkoherra Markku Komulainen ja Raimo Oksman osallistuu kirkon ohjelmaan. 

Kirkon jälkeen seurakunta tarjoaa kirkkokahvit osallistujille. 

ma 23.8 klo 6

Aamumelonta. Lähtöranta: Juolukkaniemi, Kesälahti (maksuton). Melontamatka on noin 5 km. Ota mukaan vaihtovaatteet ja juomapullo. Kaluston eli kajakki, mela, aukkopeite ja liivit saat käyttöösi melojilta. Paikalla olisi hyvä olla 15 minuuttia aikaisemmin. Säävaraus. Varaa paikkasi etukäteen Sovintolan tapahtumatoimistosta. Paikkoja on 6 per melontaretki. Retkellä mukana paikallisia melojia ja vähintään yksi melontaohjaaja. Järjestäjä: Kesälahden Urheilijoiden melontajaos. Aamumelonnalta ehtii hyvin Sovintolaan aamupuurolle!

ma 23.8 klo 8 – 10

Martat loihtivat aamupuurot Sovintolassa.
Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti (maksullinen)

Sovintolan oma kahvila aukeaa klo 10.

ma 23.8 klo 18

Kateusteemainen ilta (maksuton) pidetään Mäntyniemen Ladossa (Salaneuvoksentie 3). Näyttelijä Ilkka Korhonen, tunnettu myös Varma Kylmälehtona, tarjoilee uusia ja yllättäviäkin näkökulmia kateuden helmasyntiin.

Huumoria unohtamatta luennoitsija vastailee myös kiperiin kysymyksiin, joita kulttuuriohjaaja Markus Pulkkinen esittää kateuden monista ulottuvuuksista. Kateuden eri ilmentymiä valottaa myös muita perempi Improteatteri, joka tavoittelee erilaisia kateuden tunnetiloja yleisön avustuksella. Tavoite on, että tilaisuus lieventäisi sitä kateuden painolastia, jonka sanotaan kalvavan täällä Itä-Suomessa ja olevan kehityksen jarruna. Vapaa pääsy. Ladon kahvilla aukeaa jo tuntia ennen tapahtumaa klo 17.00.

Tapahtuma on Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton tukema maakuntapäivän tapahtuma.

ma 23.8 klo 18:00

Kesälahden Urheilijat tarjoavat kaiken ikäisille hönstäpesistä Sortolammen Horkkanotkossa. Seura tuo välineet ja ohjaajan. Osoite on: Sortolammentie 1 59800 Kesälahti

Kaikki pääsevät pelaamaan. Tervetuloa!.

ti 24.8 klo 8 – 10

Martat loihtivat aamupuurot Sovintolassa.
Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti (maksullinen)

Sovintolan oma kahvila aukeaa klo 10.

ti 24.8 klo 12

Melontaretki. Lähtöranta: Juolukkaniemi, Kesälahti (maksuton). Melontamatka on noin 5 km. Ota mukaan vaihtovaatteet ja juomapullo. Kaluston eli kajakki, mela, aukkopeite ja liivit saat käyttöösi melojilta. Paikalla olisi hyvä olla 15 minuuttia aikaisemmin. Säävaraus. Varaa paikkasi etukäteen Sovintolan tapahtumatoimistosta. Paikkoja on 6 per melontaretki. Retkellä mukana paikallisia melojia ja vähintään yksi melontaohjaaja. Järjestäjä: Kesälahden Urheilijoiden melontajaos. 

ti 24.8 klo 10 – 18

Sovintolassa on esillä  taidenäyttely että multimediateos ovat auki päivittäin. Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti 

Suomen suosituimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taidegraafikko Kuutti Lavosen (s.1960) ja sisustusarkkitehti Pentti Hakalan (s.1949) näyttely Sovintolan kulttuurikammarissa Kesälahdella. Näyttely on ystävysten duetto ja se mikä on esittävää onkin abstraktia. Kun Hakala veistää viivan puusta, Lavonen piirtää sen litokivelle.  Avoinna 10-17.

Cycle of Sixths from Shrink -multimediateos on nähtävillä Kesälahden Sovintolassa. Teoksen musiikin. on säveltänyt amerikkalainen säveltäjä Nico Muhly. Animaatiosta vastaa Michael Caterisano. Teoksessa kuultavalla äänitteellä soittaa Pekka Kuusisto ja Norjan kamariorkesteri. Avoinna klo 10-16, vapaaehtoinen maksu.

Sovintolan kahvila ja Kirjakammari ovat auki ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-13.

Kirjakammarista saa pientä maksua vastaan kirjoja ja lehtiä. City Mahattoman aikana Kirjakammarin aulassa on Urheilu ja Wellness kirjanäyttely.

ti 24.8 klo 10-15

Kesälahden nuorisoseura tarjoaa POMPPULINNAT lapsille Sovintolan pihassa klo 10-15.
Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti

ti 24.8 klo 18

Jukkapojan konsertti Mäntyniemen Ladossa (Salaneuvoksentie 1). Liput ovat jo myynnissä Pro Kesälahden verkkokaupassa ja Sovintolan myymälässä. Lipun hinta 30€.

Jukka Poika on suomalainen reggaemuusikko. Hän aloitti musiikillisen uransa Soul Captain Band -yhtyeessä 2000-luvun alussa ja on toiminut myös yhtyeissä Kapteeni Ä-ni, Jukka Poika ja Kompostikopla ja Jukka Poika ja Jenkkarekka. Tunnettuja kappaleita esim. Silkkii, Älä tyri nyt, Kylmästä lämpimään

ti 24.8 klo 22 – ke 25.8 klo 07

Paloaseman kuntosali (Ratsumestarintie 1) on avoinna koko yön. Kuntosalille pääsee henkilökohtaisella avainkortilla, joita saa ostaa etukäteen kirjaston asiointipisteestä. Esim. 1 päivän hinta 3€ tai viikko 10€. Kurjan kelin sattuessa, voi viestivuoron suorittaa vaikka kuntosalilla.

Kuntosali on auki myös ihan normaalisti arkisin klo 7.00 – 22.00.

ke 25.8 klo 8 – 10

Martat loihtivat aamupuurot Sovintolassa.
Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti (maksullinen)

Sovintolan oma kahvila aukeaa klo 10.

ke 25.8 klo 12

Melontaretki. Lähtöranta: Juolukkaniemi, Kesälahti (maksuton). Melontamatka on noin 5 km. Ota mukaan vaihtovaatteet ja juomapullo. Kaluston eli kajakki, mela, aukkopeite ja liivit saat käyttöösi melojilta. Paikalla olisi hyvä olla 15 minuuttia aikaisemmin. Säävaraus. Varaa paikkasi etukäteen Sovintolan tapahtumatoimistosta. Paikkoja on 6 per melontaretki. Retkellä mukana paikallisia melojia ja vähintään yksi melontaohjaaja. Järjestäjä: Kesälahden Urheilijoiden melontajaos. 

ke 25.8 klo 10 – 18

Sovintolassa on esillä  taidenäyttely että multimediateos ovat auki päivittäin. Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti 

Suomen suosituimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taidegraafikko Kuutti Lavosen (s.1960) ja sisustusarkkitehti Pentti Hakalan (s.1949) näyttely Sovintolan kulttuurikammarissa Kesälahdella. Näyttely on ystävysten duetto ja se mikä on esittävää onkin abstraktia. Kun Hakala veistää viivan puusta, Lavonen piirtää sen litokivelle.  Avoinna 10-17.

Cycle of Sixths from Shrink -multimediateos on nähtävillä Kesälahden Sovintolassa. Teoksen musiikin. on säveltänyt amerikkalainen säveltäjä Nico Muhly. Animaatiosta vastaa Michael Caterisano. Teoksessa kuultavalla äänitteellä soittaa Pekka Kuusisto ja Norjan kamariorkesteri. Avoinna klo 10-16, vapaaehtoinen maksu.

Sovintolan kahvila ja Kirjakammari ovat auki ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-13.

Kirjakammarista saa pientä maksua vastaan kirjoja ja lehtiä. City Mahattoman aikana Kirjakammarin aulassa on Urheilu ja Wellness kirjanäyttely.

ke 25.8 klo 14:00

Pianotaitelija Juhani Lagerspetzin konsertti Mäntyniemen kartanon Päärakennuksen Salissa (Salaneuvoksentie 1). Liput 20 euroa, yleisörajoitus 30 hlöä, liput verkkokaupasta tai ovelta.

Kesäkahvila konserttien välissä iltapäivällä 15.30-17.30.

Järj. Kesälahden kulttuuriseura yhteistyössä Havinoin kanssa.

ke 25.8 klo 16.30 – 18.00

Iltarastit järjestäjä Keski-Karjalan Rasti.

Paikka Haavikonlampi pohjoinen.

Monta eri tasoista rataa.

Karttamaksut, ei-jäsen 6€, jäsen 3€ ja alle 18v ilmaiseksi.
Hae lisäohjeita ja maksutavat KeKaRan iltarastikalenteri-sivuilta.

Radat: 
A-rata, noin 6 km
B-rata, noin 5 km
C-rata, noin 3 km
D-rata, noin 1 km, (helppo) 
(Joillakin iltarasteilla tarjolla E-rata, RR- tai TR-rata) 
 

Maksut:
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, seuran jäsenmaksun maksaneet 3,00 €, ja muut 6,00 €.
Emit-kortin vuokra 2,00 €.

ke 25.8 klo 17:00

Mysteeriretki Merja ja Ilpo Issakaisen kanssa Ruokkeenniemellä. Tiedossa mahattoman leppoisaa liikuntaa paikoissa, joihin ei noin vain osauduta. Miellyttävät ulkoiluvaatteet sään mukaan ja tavataan Ruokkeen Lomakylän edessä olevalla parkkipaikka ja lähtö on klo 17:00.  Koskaan ei tiedä mitä City Mahattomassa tapahtuu…..

ke 25.8 klo 18:00

Pianotaitelija Juhani Lagerspetzin konsertti Mäntyniemen kartanon Päärakennuksen Salissa (Salaneuvoksentie 1). Liput 20 euroa, yleisörajoitus 30 hlöä, liput verkkokaupasta tai ovelta.

Kesäkahvila konserttien välissä iltapäivällä 15.30-17.30.

Järj. Kesälahden kulttuuriseura yhteistyössä Havinoin kanssa.

ke 25.8 klo 22 – to 26.8 klo 07

Paloaseman kuntosali (Ratsumestarintie 1) on avoinna koko yön. Kuntosalille pääsee henkilökohtaisella avainkortilla, joita saa ostaa etukäteen kirjaston asiointipisteestä  esim. 1 päivän hinta 3€ tai viikko 10€. Kurjan kelin sattuessa, voi viestivuoron suorittaa vaikka kuntosalilla.

Kuntosali on auki myös ihan normaalisti arkisin klo 7.00 – 22.00.

to 26.8 klo 8 – 10

Martat loihtivat aamupuurot Sovintolassa.
Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti (maksullinen)

Sovintolan oma kahvila aukeaa klo 10.

to 26.8 klo 10 – 18

Sovintolassa on esillä taidenäyttely että multimediateos ovat auki päivittäin. Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti 

Suomen suosituimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taidegraafikko Kuutti Lavosen (s.1960) ja sisustusarkkitehti Pentti Hakalan (s.1949) näyttely Sovintolan kulttuurikammarissa Kesälahdella. Näyttely on ystävysten duetto ja se mikä on esittävää onkin abstraktia. Kun Hakala veistää viivan puusta, Lavonen piirtää sen litokivelle.  Avoinna 10-17.

Cycle of Sixths from Shrink -multimediateos on nähtävillä Kesälahden Sovintolassa. Teoksen musiikin. on säveltänyt amerikkalainen säveltäjä Nico Muhly. Animaatiosta vastaa Michael Caterisano. Teoksessa kuultavalla äänitteellä soittaa Pekka Kuusisto ja Norjan kamariorkesteri. Avoinna klo 10-16, vapaaehtoinen maksu.

Sovintolan kahvila ja Kirjakammari ovat auki ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-13.

Kirjakammarista saa pientä maksua vastaan kirjoja ja lehtiä. City Mahattoman aikana Kirjakammarin aulassa on Urheilu ja Wellness kirjanäyttely.

to 26.8 klo 17.30

Juoksukoulu Kesälahden Urheilukentällä (Sortolammentie 1)
Järjestäjät: Pohjois-Karjalan Liikunta ry ja Kiteen liikuntatoimi.
Vapaa pääsy, ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
Saavut vain paikalle miellyttävissä ulkoiluvaatteissa ja kengissä ja ota oma juomapullo mukaan. 

to 26.8 klo 18

Melontaretki. Lähtöranta: Juolukkaniemi, Kesälahti (maksuton). Melontamatka on noin 5 km. Ota mukaan vaihtovaatteet ja juomapullo. Kaluston eli kajakki, mela, aukkopeite ja liivit saat käyttöösi melojilta. Paikalla olisi hyvä olla 15 minuuttia aikaisemmin. Säävaraus. Varaa paikkasi etukäteen Sovintolan tapahtumatoimistosta. Paikkoja on 6 per melontaretki. Retkellä mukana paikallisia melojia ja vähintään yksi melontaohjaaja. Järjestäjä: Kesälahden Urheilijoiden melontajaos. 

to 26.8 klo 18

Ilja Tepon konsertti Sovintolassa (Pyhäjärventie 8 Kesälahti). Vapaa pääsy

Ilja Teppo – Kun musiikki ja viihde kohtaavat

Ilja Teppo on todellinen viihteen moniottelija. Hän on laulaja-lauluntekijä, kulttuurin -ja teatterintuottaja ja ennen kaikkea loistava esiintyjä. Hänen omat laulunsa ja tarinansa ovat elämänmakuisia ja hauskoja – toisinaan herkkiäkin.

pe 27.8 klo 8 – 10

Martat loihtivat aamupuurot Sovintolassa.
Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti (maksullinen)

Sovintolan oma kahvila aukeaa klo 10.

pe 27.8 klo 10 – 18

Sovintolassa on esillä  taidenäyttely että multimediateos ovat auki päivittäin. Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti 

Suomen suosituimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taidegraafikko Kuutti Lavosen (s.1960) ja sisustusarkkitehti Pentti Hakalan (s.1949) näyttely Sovintolan kulttuurikammarissa Kesälahdella. Näyttely on ystävysten duetto ja se mikä on esittävää onkin abstraktia. Kun Hakala veistää viivan puusta, Lavonen piirtää sen litokivelle.  Avoinna 10-17..

Cycle of Sixths from Shrink -multimediateos on nähtävillä Kesälahden Sovintolassa. Teoksen musiikin. on säveltänyt amerikkalainen säveltäjä Nico Muhly. Animaatiosta vastaa Michael Caterisano. Teoksessa kuultavalla äänitteellä soittaa Pekka Kuusisto ja Norjan kamariorkesteri. Avoinna klo 10-16, vapaaehtoinen maksu.

Sovintolan kahvila ja Kirjakammari ovat auki ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-13.

Kirjakammarista saa pientä maksua vastaan kirjoja ja lehtiä. City Mahattoman aikana Kirjakammarin aulassa on Urheilu ja Wellness kirjanäyttely.

pe 27.8 klo 17:30

Kesälahti City Mahattomassa järjestämme uusintana kesän 2021 suosikin Burgerisoutu kirkkoveneellä.
Lähtö klo 17:30 ja paluu 20:30: Suitsantie 9, 59800 Kesälahti eli Kutronlahti – Papinniemi Camping – Kutronlahti
Liput 29€ verkkokaupasta tai lähtörannasta ennen lähtöä.
 
Jos maksat lähtörannassa, varaa soutupaikkasi kirkkoveneestä etukäteen welcome@lakelandkarelia.fi tai soittamalla 0400 418 933 / 040 750 2921.

pe 27.8 klo 18

Kesälahti City mahattoman nuorten ilta Hellaniemessä (Hellaniementie 21)

 • 16.00-19.00 alakoululaisten nuokkari 3.-6.-luokkalaisille
  • pelejä, vapaata oleilua, makkaran paistoa, vaahtokarkkeja
 • 17.00 tyttöjen sauna
 • 18.00 poikien sauna

 

 • 19 ->  yläkoululaisten ja sitä vanhempien nuokkari
 • 19.00 tyttöjen sauna
 • 20.00 poikien sauna
 • 21 ->  eteenpäin ”kotanuokkari” grillikatoksella ja sään salliessa ulkona
  • pelejä, leffoja kenties, vapaata oleilua, makkaran paistoa, vaahtokarkkeja ym., tanssia ja laulua

pe 27.8 klo 18

Melontaretki. Lähtöranta: Juolukkaniemi, Kesälahti (maksuton). Melontamatka on noin 5 km. Ota mukaan vaihtovaatteet ja juomapullo. Kaluston eli kajakki, mela, aukkopeite ja liivit saat käyttöösi melojilta. Paikalla olisi hyvä olla 15 minuuttia aikaisemmin. Säävaraus. Varaa paikkasi etukäteen Sovintolan tapahtumatoimistosta. Paikkoja on 6 per melontaretki. Retkellä mukana paikallisia melojia ja vähintään yksi melontaohjaaja. Järjestäjä: Kesälahden Urheilijoiden melontajaos. 

pe 27.8 klo 19.30 – 23.00

YÖNELÄJÄT – tule tutustumaan ylöneläjiin!

Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Karjalan osastosta Elina Enho kertoo klo 19.30 Kesälahden Hellaniemen leirikeskuksessa lepakoista ja lepakkoharrastuksesta. Illan pimetessä siirrytään ulos tarkkailemaan lepakoita. Aloituspaikka: Hellaniemen leirikeskus, Hellaniementie 21 Kesälahti

la 28.8 klo 10 – 13

Sovintolassa on esillä taidenäyttely että multimediateos ovat auki päivittäin. Osoite: Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti 

Suomen suosituimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taidegraafikko Kuutti Lavosen (s.1960) ja sisustusarkkitehti Pentti Hakalan (s.1949) näyttely Sovintolan kulttuurikammarissa Kesälahdella. Näyttely on ystävysten duetto ja se mikä on esittävää onkin abstraktia. Kun Hakala veistää viivan puusta, Lavonen piirtää sen litokivelle.  Avoinna 10-17.

Cycle of Sixths from Shrink -multimediateos on nähtävillä Kesälahden Sovintolassa. Teoksen musiikin. on säveltänyt amerikkalainen säveltäjä Nico Muhly. Animaatiosta vastaa Michael Caterisano. Teoksessa kuultavalla äänitteellä soittaa Pekka Kuusisto ja Norjan kamariorkesteri. Avoinna klo 10-16, vapaaehtoinen maksu.

Sovintolan kahvila ja Kirjakammari ovat auki ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-13.

Kirjakammarista saa pientä maksua vastaan kirjoja ja lehtiä. City Mahattoman aikana Kirjakammarin aulassa on Urheilu ja Wellness kirjanäyttely.

la 28.8 klo 11

Citymahattoman viimeinen viestivuoro lähtee klo 11 Sovintolasta.

Toivomme, että kaikki kynnelle kykenevät osallistuvat yhtäaikaa. 
Viesti päättyy klo 12 Sovintolaan, Pyhäjärventie 8 Kesälahti. Kävelemme yhdessä lyhyemmän kulttuurireitin.

la 28.8 klo 12.15

Päätöstapahtuma Kesälahti city mahattoman ja Pohjois-Karjalan maakuntapäivän kunniaksi Sovintolassa.

Esiintyjät Katri Tirkkonen ja Olli Hamnström esiintyvät. 

Kesälahden Martat järjestävät keittolounaan. Hinta päivitetään myöhemmin.