Viestivuoron varaus aukeaa 2023!

osallistuminen ja/tai etäosallistuminen

Varaa oma tunnin pituinen viestivuorosi oheisella  ilmoittautumislomakkeella. Jos meinaat suorittaa useamman viestivuoron, voit kaikki varata yhdellä kertaa. Voit myös tukea tapahtumaa lunastamalla hienon Kesälahti City Mahaton -passin.

Miten voin osallistua?

Kalenteria täytetään tunnin jaksoissa, mutta yksi viestivuoro voi kestää useammankin tunnin. Näin käynee esimerkiksi silloin, kun viestiä viedään vaikkapa meloen, pyöräillen, pitkällä patikkareitillä tai kulttuurireitillä kohteisiin paneutuen. Jo aloituspäivänä kalenteriin merkitään neljän tunnin varaus Pave Maijasen muistokierrokselle, joka vie opastetulle reitille Pave Maijasen kesäkodin maisemiin Sarvisalon saareen.

Etäosallistujat – laitathan meille viestiä, jos et pysty viemään viestiä eteenpäin varaamallasi vuorolla. Silloin meidän tapahtumatoimiston päivystäjistä joku lähteen viemään viestiä eteenpäin puolestasi. Ei anneta viestin katketa. 

Alla olevasta kalenterista näet vapaat/varatut vuorot. Voit valita näkymän päivittäin/viikon/kuukauden aikana tai valitse Tapahtumat ja näet varaukset aikajärjestyksessä. 

Kalenterin alla on ilmoittautumislomake. Jos ilmoittautuminen ei onnistu lomakkeella tai vierastat nettilomakkeita, voi vuoron pyytää varattavaksi sähköpostilla: prokesalahti@gmail.com tai puhelimitse: 0400 418 933 / 040 730 1300 tai käy tapahtuman aikana Sovintolan  tapahtumatoimistossa tekemässä varauksesi.

Jos ilmoittautuminen ei onnistu lomakkeella tai vierastat nettilomakkeita, voi vuoron pyytää varattavaksi sähköpostilla: prokesalahti@gmail.com tai tapahtuman aikaan Sovintolassa olevasta tapahtumatoimistosta. 

 

Viestivuorojen varaustilanne

Vuoroja on varattu nyt niin mahattomasti , että kalenterijärjestelmämmekin meni jumiin. Alla näet varauslistan torstaista sunnuntaihin, ja alkupään lista löytyy tämän sivun lopusta. 

Lähetä

Etänä tai lähellä

Viestiä voi viedä  polkupyörillä, meloen, potkulautaillen, suppaillen… Vain mielikuvitus on rajana!  Varaa etävuoro ja kerro varauslomakkeella missä ja millä välineillä viesti kulkee.

 

Kaiken ikäisille

Viestissä ei ole kyse kilpailusta, vaan iloisella mielellä liikkumisesta tunnin mittaisissa vuoroissa. Osallistu itselleni mieluisella tavalla liikkua. Liike on tärkein ja liike on elämää.

Kesälahden city mahattoman kävelyviestissä on myös rollaattoriosuus

Kaiken kuntoisille

Rollaattorit, rullatuolit, lastenrattaat ja muut apuvälineet sopivat tämän viestin viemiseen oikein mainiosti. Tärkeää on iloinen mieli ja omaan tilanteeseen parhaiten sopiva osallistumismuoto.

Yksin tai Isolla joukolla

Voit ilmoittaa mukaan myös erilaisia ryhmiä. Voit varata lomakkeella enintään 20 hengen ryhmälle osallistumisen valitsemalla osallistuja määrän (quantity). Isommat ryhmäilmoittautumiset mieluusti sähköpostilla prokesalahti@gmail.com.

Vielä ehtii... Varaa vuoro!

Viesti päättyy 28.8. klo 12. Kaikki mukaan loppurutistukseen! 

Etänä ihan eri meininki?

Viestiä etänä on viety suppailemalla, melomalla, pyörällä, sienimetsässä ja uimalla. Ja myös kiipeilemällä palmuissa ja kantamalla polttopuuta päivän keittopuuhiin. 

Lähellä 24/7

Kulttuurireitillä, kutostien lenkillä, lähellä pyöräilemällä teltassa tahi kylällä. Tai salilla kuntoilemalla. Esimerkiksi.

 

1630060982342

Alkuviikon vuorolista